Lucht zuiverende bitumen dakbedekking op Hilton Hotel Schiphol

Een modern gebouw met een luxueuze uitstraling vraagt om een modern dak dat voldoet aan alle eisen van deze tijd. Daarom koos het nieuwe Hilton Hotel op Schiphol, dat in 2015 zijn deuren opent, voor een dakbedekking met een lange levensduur en lucht zuiverende eigenschappen. Zo levert het dak een grote bijdrage aan de luchtkwaliteit, wat juist op luchthaven Schiphol een aantoonbaar verschil maakt. Het bouwproject heeft een omvang van 40.000 m2.
// Lees verder

EYE Filmmuseum

// Lees verder

Bitumen op hellende daken Scandinavische woonwijk

Sveaparken is een Scandinavische woonwijk in Schiedam. De 205 woningen hebben allemaal een hellend dak. De daken zijn waterdicht afgewerkt met een meerlaags APP gemodificeerd dakbedekkingsysteem afgewerkt met zwarte leislag.
// Lees verder

Bitumenafdichting in sliblagune

Afdichting 2 sliblagunes van de waterzuiveringsinstallatie waterschap “De Bommel” met een 5 mm dikke eenlaagse APP gemodificeerd bitumineuze polyester en glasvlies MEC (type 446K14).
// Lees verder

APP bitumen aangebracht zonder open vuur

Op het project Nissan Motor Parts Center B.V. te Amsterdam ter grootte van 16.000 m² is een APP gemodificeerd bitumen dakbedekkingsysteem (toplaag type 446K14) op verzoek van de opdrachtgever aangebracht zonder gebruik te maken van open vuur. Dit betekent dat de randstroken en dakbanen koud verlijmd zijn aangebracht en de overlappen zijn gedicht met gebruikmaking van hete lucht.
// Lees verder

Utrechtse werfkelders afgedicht met bitumen

In tien jaar tijd zijn 738 Utrechtse werfkelders gerestaureerd en met bitumen dakbedekking duurzaam waterdicht gemaakt.
// Lees verder

Eerste project met verzekerde daktuingarantie

Het eerste project waarvoor een nieuwe verzekerde garantie voor daktuinen verstrekt zal gaan worden is CentreCourt in ’s-Gravenhage. Vanzelfsprekend is op dit systeem een volledig op de ondergrond gekleefd bitumen dakbedekking toegepast. Bitumen in combinatie met volledig hechting op de ondergrond is het enige systeem welke een zodanige duurzame zekerheid op waterdichtheid kan bieden, dat een uitgebreide verzekerde garantie voor daktuinen met intensieve dakbegroeiing kan worden verstrekt.
// Lees verder

Bitumenafdichting op zorgwoningen Duintuin

Afdichting van licht hellende en vlakke daken voor de W. van de Bergh Stichting te Noordwijk met een eenzijdig APP gemodificeerd gebitumineerd polyestermat (type 460P60) en een toplaag van APP gemodificeerd bitumineuze polyester-glas combinatie MEC (type 470K14)
// Lees verder

Renovatie hoofdvestiging Wittenbrug AutoGroep te Den Haag
// Lees verder

Bekijk hier de pdf
Bitumen
dakbedekking
Bekijk hier de pdf
BRN Leaflet

Bekijk hier de pdf
NEN6050
Informatieblad
Bekijk hier de pdf
Puur natuur.
Bitumen is groen.